Hvordan få billige kondomer?

For yngre mennesker som kanskje ikke har en reell inntekt mer enn studiestipend, kan det være dyrt med kondomer. Mange nettbutikker selger veldig billige kondomer. Men det du da må spørre deg selv er om disse kondomene er verre og mindre trygge enn dyrere varianter.

Generelt kan det sies at billige kondomer er så gode som dyre. I alle fall gjelder dette kondomer som selges via anerkjente nettbutikker. Her er alle kondomer gode og trygge. Imidlertid bestiller jeg kanskje ikke kondomer fra Kina, selv om de kan være veldig billige. Men det går bra fra europeiske nettbutikker.

Fra mange kondombutikker kan du også få kondomer gratis med første ordre. Da blir det selvfølgelig skikkelig billig. Bare pass på eventuelle fraktkostnader, slik at det ikke blir dyrt uansett.

Et annet tips for å få billige kondomer er å bestille en stor pakke. Da vil enhetsprisen være mye lavere, og det er de samme kondomene som selges i mindre pakker.

Hvis du ikke har det aktive sexlivet som kreves for å lage alle kondomer i en stor pakke, kan du kanskje dele med en venn.

Det viktigste med kondomet er at det beskytter mot både uønskede graviditeter og seksuelt overførbare sykdommer. Og det gjør billige kondomer så gode som dyre. Da har kanskje dyrere kondomer flere funksjoner som profilering, spor eller knotter eller blir behandlet med smøremiddel. I de fleste tilfeller spiller ikke disse funksjonene en stor rolle. Kanskje gleden kan øke litt, men den er så marginal at folk flest ikke føler noen forskjell.

Så tipset mitt er å google billige kondomer og gå til noen av nettbutikkene som dukker opp og sammenligner priser og tilbud.