Garderobeskap og hunder på ferie

Sommeren har vært litt hektisk, ikke minst på grunn av all den varmen som nesten bokstavelig dekker det meste av landet. Vi reiste vest og øst, nord og sør over Norge, fra Bergen i vest, Porsgrunn i sør, Fredrikstad i øst og Lillehammer i nord. Når jeg skriver, mener jeg selvfølgelig selv, den gamle mannen og våre to labradorer. Kjøring så langt med to store hunder kan være veldig vanskelig i noen tilfeller, men hvis du bare har riktig utstyr, er det egentlig ikke så vanskelig. Vi brukte en vanlig trailer, som hadde plass til begge hunderburene (med hundene selvfølgelig) og et garderobeskap som lå foran hundeburene.
Vår tur kunne ha vært kortere enn forventet, siden vår bremse ble brutt, men heldigvis hadde vi ekstra tilhenger deler fra Valeryd, slik at problemet løst på mindre enn en halv time.
Kort stopp var en perfekt unnskyldning for å slippe hundene og ta en kort spasertur rundt området vi bodde på. Forhåpentligvis kan vi gjøre samme tur neste sommer, men det avhenger av at været tillater det.

Nå skal jeg og hundene gå ut og nyte det (så langt) varmt vær, hei så lenge.